Samenwerkingspartners

GROENE HUB

De Groene Hub is een partner van Kings Host en speelt een faciliterende rol in het project.

Het is een duurzame leer- en doe-gemeenschap die zich richt op het verduurzamen van de wijk en de persoonlijke ontwikkeling van jongeren.

Door aan te sluiten bij de belevingswereld van de bewoners en hen eigenaarschap te geven over hun eigen problemen en oplossingen, wil de Groene Hub de beweging ‘van binnenuit’ versterken en de wijk opbouwen. Met ondersteuning op maat worden ideeën van bewoners uitgebouwd tot prachtige duurzame projecten voor de wijk en haar bewoners.

your pillars

 Your Pillars Foundation is een organisatie die zich richt op de ondersteuning van artistieke en creatieve talenten en beginnende zelfstandigen in verschillende leeftijdsgroepen.

Zij werken vanuit Amsterdam Zuidoost samen met een team van professionals en deskundigen om kleine ‘culturele’ instanties en activiteiten te ondersteunen op het gebied van planning, marketing en communicatie.

Your Pillars Foundation samen met Kings Host aan het ontwikkelen van een werkbaar plan voor het project en zorgt voor de uitwerking en communicatie van het volledige traject.

Re OpoMi

Re OpoMi biedt het unieke Booster Programma aan jongvolwassenen die vastlopen in hun leven, zodat zij zelfredzaam en zelfverzekerd worden. In het Kings Host programma biedt Renata vanuit Re OpoMi coaching aan deelnemers en is er de mogelijkheid voor verdiepende ondernemerschap coaching in fase 5.

Lokale expertise

We werken samen met lokale ondernemers en jongereninstanties die een toevoeging bieden aan het programma. Deze ondernemers zijn bekend in de wijk en handelen vanuit een maatschappelijk verantwoord perspectief, en werken graag mee aan projecten die de community versterken.

Ching’s tea home

Een lokale partner die vanuit haar foodtruck thee en hapjes serveert en daarbij gelooft dat eten en drinken een diepere connectie in ons los kan maken. De kleine momenten in het leven kunnen een blijvende stempel op ons hart drukken. Ching’s Tea Home heeft als missie om verbinding te leggen tussen onze persoonlijke verhalen en het eten dat we op een gezonde manier kunnen bereiden, om zo eer te geven aan onze achtergrond. In haar workshops biedt Ching’s Tea Home de mogelijkheid om verhalen te delen en nieuwe gezichten te ontmoeten terwijl we genieten van heerlijke thee en hapjes.

jhb

JHB – Hesdy Linger: Lokale partner met expertise in zorg, beveiliging, entertainment en taxibranche, biedt mogelijkheden voor jongeren om zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Eigenaar Hesdy Linger, met ruime ervaring als straatcoach, sluit aan bij het project om jongeren te begeleiden en te coachen in creatieve uiting middels muziek. Dagelijkse activiteiten omvatten zelf aan de slag gaan met apparatuur en workshops door begeleiders voor verschillende vormen van musiceren om jongeren op een dieper niveau te activeren.

Dia zo

MEDIA INSTITUUT DIA is een specialist op het gebied van (sociale) media en mediawijsheid. Het biedt innovatieve programma’s voor alle leeftijden en beroepsrichtingen, gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die gevraagd worden in de 21ste eeuw. Het instituut combineert theorie en praktijk, en zet aan tot kritisch denken over het medialandschap. Zo draagt het bij aan mediawijsheid en verrijkt het individu en de samenleving.

Bartendaz

Bartendaz: een wereldwijde gemeenschap en sociale beweging die natuurlijke lichaamsbewegingen gebruikt in hun workout-routines om jeugdige individuen te ondersteunen in zelfontplooiing.

panda gym

Panda Gym is meer dan alleen een kickboksschool: ze leren je respect voor jezelf en anderen. Opgericht door Clyde de Souza in Amsterdam, biedt Panda Gym groepslessen en 1-op-1 Personal Training. De missie is om jongeren fysiek en mentaal te ontwikkelen tot sterke individuen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen!