Randy

Randy King, oprichter van Kings Host, heeft meer dan 8 jaar ervaring als straatcoach en wijkbeheerder in Amsterdam.

Vanwege zijn eigen achtergrond en jeugdervaringen, die niet gemakkelijk waren, kan hij gemakkelijk contact maken met jongeren. Tijdens de coronaperiode realiseerde hij zich de grote noodzaak om jongeren in Gaasperdam te empoweren door middel van zelfbewustzijn, het stimuleren van een ondernemende mindset en het samenwerken met rolmodellen uit de buurt.

Missie & Visie

Missie:
Het is onze missie de bewustwording bij deelnemers te verhogen zodat ze vertrouwen op hun eigen potentieel, passie en drive om het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor zijn zij in staat een constructieve bijdrage te leveren aan de maatschappelijke/sociale veiligheid. Het aanbod van nieuw personeel dat haar eigen kracht kent en deze gericht en duurzaam in kan zetten binnen krapte beroepen is ons einddoel.

Visie:
Kings Host gelooft in de kracht van het bij elkaar brengen van begeleiders en jongeren met verschillende achtergronden en bestaande initiatieven, waarbij het creƫren van veiligheid, diversiteit en inclusiviteit een voorwaarde is. Ervaringen worden op een natuurlijke manier uitgewisseld en er is ruimte om van elkaar te leren. Wij richten ons op het individu en leveren maatwerk, zodat de jongere niet afhankelijk is van de omstandigheden waarin hij/zij zich bevindt. Wij hebben vertrouwen en de overtuiging dat ieder individu zo vanuit eigen kracht de juiste keuzes kan maken.

Kings Host staat voor veiligheid, authenticiteit, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit en werkt vanuit passie, vertrouwen en integriteit. Begeleiders van het Kings Host programma bezitten deze voorwaarden en werken allen vanuit innerlijke kracht en overtuiging en zijn daardoor in staat om vanuit eigen balans de deelnemers op een dieper niveau te raken.